Informatie

Kraffter rotoreg

Kraffter is een merk van AgriXpert en beschikt over de beste landbouwwerktuigen voor Nederland en Europa. AgriXpert biedt het Kraffter merk aan voor alle soorten tractoren en op maat gemaakt wanneer nodig. Op deze pagina vindt u alle informatie over het Kraffter merk. De verschillende soorten landbouwwerktuigen zijn in verschillende categorieën te verdelen. Dit zijn erf & tuin onderhoud, gewasverzorging, grondbewerking, weidebouw (maaiers), transport en overige. Dit om u te helpen met het overzicht van de juiste werktuigen voor het juiste werk. Hiertoe behoren maaiers, versnipperaars, frezen, kippers, voorladers, transportbakken en vele andere producten. Er zijn meer dan 400 Kraffter producten beschikbaar om te bestellen via de webshop van AgriXpert. De informatie over de Kraffter werktuigen vind u op deze Kraffter site maar ook bij de AgriXpert webshop.

Kraffter spitmachineDe producten voldoen aan de beste eigenschappen voor de klant en kunnen zelfs ook op maat gemaakt of aangepast worden. Er zijn modellen beschikbaar voor kleine tractoren maar ook voor grotere tractoren met meer paardenkracht. Hierdoor kunt u uw land op de beste manier bewerken en zorgen voor kwaliteit met een hoge efficiëntie wanneer u het land bewerkt, om uiteindelijk te zorgen voor de beste oogst. Alle producten worden met aftakas geleverd zodat deze op uw type tractor te gebruiken is.

Heeft u interesse gekregen? Wij helpen u graag. Bekijk alle informatie die wij bieden over de verschillende Kraffter producten op de producten pagina. Het is ook mogelijk deze direct te bestellen in de AgriXpert webshop.

We zijn u maar al te graag van dienst. Als u meer informatie nodig heeft of enige vragen, neem dan contact met ons op.

Kwaliteit

Kraffter biedt hoge kwaliteit voor al haar producten en werktuigen. Uitgebreide informatie over de kwaliteit van de Kraffter producten is te vinden op deze pagina. Kraffter kan door veel contact met producten hoge kwaliteit van haar producten garanderen.

Productie

Kraffter producten worden geproduceerd in verschillende Europese landen, waaronder Duitsland en Polen. Deze landen staan bekend om de hoge kwaliteit en uiterste kunde wat betreft productie. AgriXpert kan daarom hoge kwaliteit voor elk geleverd product garanderen. De producten voldoen aan alle Europese en Nederlandse veiligheidseisen en zijn daarom een goede keuze voor het werk dat u moet verrichten.

Er vindt wekelijks contact met de producenten van de Kraffter producten plaats, waar de laatste informatie over de status van productie worden uitgewisseld en de nieuwste ontwikkelingen.